CSGO unduh

csgo 1.6 unduh

unduh cs

COUNTER-STRIKE 1.6 Édisi CSGO

download Counter-Strike 1.6 CS: GO mod Gratis:

Counter-Strike 1.6 CS: GO mod mangrupikeun vérsi anu dirobah tina CS 1.6 kaulinan anu CS 1.6 pamaén tiasa ngalaman Counter-Strike: Midangkeun Global karasa. Modeu khusus ieu ampir sami sareng CS: GO sareng tiasa dianggo Counter Strike 1.6. Éta dikembangkeun kalayan modél anu sami, peta, sora, kulit, spoiler, sareng tékstur ti buruan utama Counter-Strike: GO pikeun nawiskeun pangalaman visual anu pangsaéna dina komputer naon waé kalayan spésipikasi anu handap. Ngan ukur aya parobahan leutik di CS 1.6 CS: GO anu sesah ditingali sareng ngaevaluasi.

bebas Counter-Strike 1.6 CS: GO download sayogi di dieu di halaman kami kanggo anjeun. Éta tiasa didownload ngalangkungan tautan langsung anu dipasihkeun dina halaman ieu. Sakumaha anjeun tiasa tingali Unduhan Counter-Strike 1.6 CS: tombol GO dina halaman wéb kami, ngan ukur pencét sareng kéngingkeun kaulinan anjeun gratis ayeuna.

download Counter-Strike 1.6 Syarat System Minimal CSGO:

  • Memori Ram 512MB
  • 1 CPU sareng 1 Inti
  • Memori Ram Video 64MB
  • Panyimpenan piringan 2GB

Counter-Strike 1.6 Fitur Game CSGO:

  • Mod ieu ngandung éditan CS 1.6 model siga idéntik sareng CS: GO
  • Mod anu diédit ieu ngandung sora anu sami tina versi Global Offensive of the game. Radio, Sora pakarang, épék sora (sora peta, jst)
  • CS: GO musik diputer di awal
  • Édisi ieu ngagaduhan peta anu diédit sareng anu dibentuk sapertos anu mirip sareng CS: GO, sareng anu dasarna pikeun sadaya peta standar di buruan (de_dust2, de_inferno, cs_assault, jst…)
  • Tekstur gimna parantos dirobih ogé sareng katingalina dasarna sami sareng versi CS: GO
  • CS: ménu balanja gun sareng amunisi
  • Milarian sérver aktip
  • Gawe sareng sadayana OS
  • Ukuran file 400 MB.