counter-strike 1.6 syarat kaulinan

April 8, 2019 Pareum By romas

counter-strike 1.6 download

Counter-Strike-1.6 unduh

keur counter strike 1.6 unduh pc, disarankeun pikeun ngagaduhan syarat sistem komputer anu cocog. Sistem anu pangsaéna anu disarankeun dianggo nyaéta windows 10, windows 8 atanapi 8.1, 7, XP sareng 2000, ME, 98, 95 sabab counter strike download kaulinan pinuh bakal gampang dianggo dina aranjeunna. Syarat sistem operasi anu penting pikeun cs masang:

  • Kecepatan jam CPU, tingkat jam 1200 GHz atanapi langkung luhur.
  • 512 MB RAM atanapi langkung.
  • Kartu vidéo 128 MB atanapi langkung saé.
  • 750 MB ruang hard disk anu sayogi.
  • Versi sistem operasi Microsoft Windows: 10, 8, 7, Vista, XP, 2000, 95:
  • Mouse sareng keyboard diperyogikeun, ogé mikropon nyaéta opsional kanggo gaduh ogé kitu.
  • Akses kana konéksi internét