Sajarah Counter Strike

counter strike sajarah

Sajarah Counter Strike:

Counter-strike mangrupikeun salah sahiji gim genre némbak jalma mimiti anu kawéntar dina sajarah. Mibanda sejarah kaulinan anu panjang, pikaresepeun, sareng unik. Meureun kaseueuran anjeun henteu terang ngeunaan sajarah ngeunaan Counter-strike, salah sahiji gim pidéo anu paling sering diputer sepanjang waktos. Salaku gamer anjeun kudu terang ngeunaan évolusi tina Counter-strike tina naskah anu sampurna, kahadéan pamaén tunggal gancang-gancang dipintal janten salah sahiji gim video anu paling populér, diunduh sacara lega, sareng anu paling sering diputer sepanjang waktos. Éta mangrupikeun bebeneran anu jelas-jelas yén butuh 17 versi béta pikeun Counter-strike janten hirup salaku éntitas mandiri dina dunya kaulinan. Sanaos janten kaulinan anu lami, pamaén propésional ogé jutaan jalma masih kénéh maén, sareng ngararasakeun Counter-strike.

Awal Kaulinan:

Dina taun 1999, sakitar 21 taun ka pengker, kerjasama Valve ngembangkeun game kahijina, gim shooter jalma kahiji anu disebut Half-Life. Valve Corporation mangrupikeun panaratas ti Counter-Strike. Éta Perusahaan Amérika anu penerbit sareng pamekar kaulinan komputer. Sierra Studios ngarilis satengah hirup kalayan masif, gelut sareng pamaén ti sakumna dunya tungtungna resep kana gim. Counter-strike gancang janten kasohor di antara pamaén anu masarakat gembleng dikembangkeun di sakurilingna, sareng programer mimiti ngadamel mod mods.

Programmer Kanada Minh Le sareng réréncangan na Jess Cliffe, nyiptakeun versi béta tina Half-Life mod, Counter-Strike. Butuh waktu aranjeunna hiji satengah bulan coding pikeun ngembangkeun versi béta munggaran Half-Life.

Min Le sareng Jess Cliffe neraskeun perjuanganna pikeun ngembangkeun betas sareng ogé nyiptakeun halaman wéb pikeun CS. Dina awalna ngan aya opat peta sareng salapan senjata di Counter-Strikekitu, setting populér masih aya. Jalma biasa maénkeun pawai 5v5 milih janten Counter-terrorist atanapi téroris, sareng masih dua tim ieu dianggo ayeuna. Kalayan jalanna waktos, Counter-Strike narik perhatian deui sareng jalma-jalma tungtungna resep kana kaulinan.

Léngkah klep Dina:

Kusabab ningkat popularitas tina Counter-Strike sareng saatos dua taun mods anu diwangun ku komunitas, pamekar video game Valve narik ati sareng ngupahan Le sareng Cliffe saatos dibébaskeun béta kalima taun 2000. Klep kaala Counter-Strike sareng programer Minh Le sareng jess Cliffe mimiti damel sareng Valve. Counter-Strike tungtungna dileupaskeun pikeun PC dina Séptémber 2000, sahingga ngaluncurkeun resmi di Counter-Strike runtuyan.

Pejabat munggaran anu dileupaskeun tina Counter-Strike ngagaduhan dua peta populér masif, Aserangan (cs_assault) sareng Cobblestone (de_cabble) sareng éta dimaénkeun di darat hungkul. Salaku mod, éta ngagaduhan handap anu ageung tapi saatos sékrési siri resmi a counter strike pikeun PC ningkat popularitasna pikeun seueur lipatan diantara massa.

Naék popularitas:

Komunitas tina Counter-Strike janten langkung ageung sareng ageung kumargi seueur jalmi mimiti maénkeun kaulinan. Kebangkitan popularitas luar biasa sabab éta dimaénkeun di sakumna dunya. Multiplayer aya sateuacanna, tapi Counter-Strike mangrupikeun hal anu sanés sareng éta gampang pikeun ngan saukur pertandingan. Henteu kedah nyéépkeun sababaraha jam payuneun komputer pikeun maénkeun kaulinan sareng réréncangan atanapi jalma asing. Jalma-jalma tiasa maénkeun sababaraha menit atanapi dinten numutkeun waktos anu sayogi. Éta kaulinan anu unik sareng gampang dimaénkeun tapi sesah janten master. Kusabab gaya unik sareng sipat nangtang, janten janten populer di kalangan pamaén. Éta mangrupikeun pidéo pidéo anu didamel ku jalma pikeun pro. Éta dianggap salaku salah sahiji gim multiplayer anu paling berpengaruh anu kantos didamel. Di dunya kontémporér, anjeun tiasa ningali seueur mékanika Counter-Strike dilaksanakeun, atanapi sahenteuna mantuan nyebarkeun ngaliwatan popularitasnya.

 Vérsi sareng apdet tina Counter-Strike:

Kebangkitan CS anu pernah aya saacanna sareng poténsialna pikeun narik jalma anu dipimpin pamekar langkung seueur pikeun ngajantenkeun gim ieu langkung pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun jalma. Cita-cita jalma janten ideu, sareng programer ngarobah ideu kana kanyataan. Korporasi klep ngenalkeun sistem Anti-Curang na (VAC) di 2002. Sistem ieu ngajantenkeun ampir teu mungkin pikeun curang atanapi hack, sareng upami saurang pamaén nyobian ngalakukeun éta, anjeunna bakal meunang larangan langsung. Klep ngenalkeun peta sareng senjata anyar pikeun téroris sareng Counter téroris di Counter-Strike vérsi 1.1 taun 2003.

Klep, Hiburan Ritual sareng Turtle Rock Studios dikembangkeun Counter-Strike: Kaayaan Zero di 2004 sareng dileupaskeun ngadangukeun sareng Sierra. Éta ngagaduhan fitur mode pamuter sareng pamuter multiplayer. Programer ngan nuturkeun sareng Kampanye misi tunggal anu disebut "Pidangan Anu Dipupus". Aranjeunna ogé ningkatkeun grafik, nanging, éta henteu hadé. Kaseueuran pamaén henteu mendakan éta pantes sareng henteu resep ngalih kana anu anyar Counter-Strike vérsi. Aranjeunna henteu wareg ku gim anyar sareng pikaresep anu lami Counter-Strike di luhur Counter-Strike: Kaayaan Nol. Salaku pas waktos, Valve ngenalkeun anyar tina Counter-Strike siga Counter-Strike: Sumber, sareng Counter-Strike: Global karasa di 2010

Saatos sababaraha iterasi sareng rébuan pembaruan, klep ngabantosan ngarobahna buruan janten anu ayeuna. Aranjeunna tetep damel di Counter-Strike numutkeun kahoyong penggemar sareng komunitas anu ngajantenkeun CS sanés ngan ukur video game anu pangsaéna tapi ogé masihan kaulinan favorit anu tahan lami di dunya. Dua puluh hiji taun saatos aslina Counter-Strike, éta masih hirup sareng jutaan jalma di seluruh dunya masih resep maénkeun CS. Dina sagala cara éta mangrupikeun kaulinan anu sampurna sabab ngagaduhan kasaimbangan anu sampurna pikeun ramah-pangguna sareng kalapa. Counter-strike gampang diajar kaulinan, tapi hésé dikuasai. Éta bakal dimaénkeun sacara turun-tumurun.