kira-kira Counter-Strike 1.6

April 16, 2019 Pareum By romas

kira-kira Counter strike runtuyan

cs unduh

Counter strike mangrupikeun aksi online game shooter jalmi munggaran anu mimitina dileupaskeun pikeun kahiji kalina salaku modifikasi Half-Life ku Minh "Gooseman" Le sareng Jess Cliffe di 1999 sareng engké di 2000 Counter-Strike dirilis ku Valve dina platform Microsoft Windows. Henteu lami deui pertandingan janten salah sahiji gim penembak paling populér di dunya.

Ieu mangrupikeun gim online anu gancang sareng berorientasi tim - pamaén tiasa milih pikeun janten teroris atanapi téroris counter. Dua tim saling ngalawan dugi ka hiji meunang. Tim, anu sanggup maéhan sadaya anggota tim musuh, janten juara. Ogé, aya skénario anu béda pikeun maén dina Counter-Strike: Pembunuhan, nyalametkeun sandera sareng pertahanan bom.

 Game ngagaduhan seueur peta anu béda-béda anu lumangsung di sagala rupa lingkungan sapertos contona tempat perkotaan, arktik, leuweung sareng gurun. Ieu masihan pamaén kasempetan pikeun milih naon waé lingkungan anu aranjeunna hoyong maénkeun. Nanging, ti saprak dileupaskeun Counter-Strike 1.6, henteu aya peta anu ditambihan atanapi dihapus tina gim.

Pamaén tiasa milih tina rupa-rupa senjata anu ditampilkeun dina gim. Pamaén tiasa milih rupa-rupa senjata mimitian ti péso dugi ka shotgun sareng senapan submachine. Nalika milih senjata, pamuter kedah nimbangkeun deui kumaha nyugemakeun senjata pikeun dianggo. Alesan sanés pikeun milih senjata nyaéta saderhana sabab katingalina atanapi hurungna tiis. Kriteria anu sanésna nyaéta réalisme tangtukeun naon senjata anu sigana bakal aranjeunna anggo dina situasi tempur kahirupan nyata.

kira-kira CS 1.6

cs 1.6 download

Salah sahiji anu pang anyarna Counter strike vérsi, Counter-Strike 1.6, mangrupikeun pembaruan kontén utama pikeun kaulinan sareng nomer vérsi ayeuna populér pisan sareng biasa digunakeun pikeun ngabédakeun gim aslina tina sésa séri. Di dieu anjeun tiasa sacara gampil counter strike 1.6 unduh setelan pc sareng pasang gimna kana komputer anjeun.

Dina waktos ayeuna CS 1.6 kabuktosan mangrupikeun vérsi gim CS anu paling terkenal di dunya sareng anu paling sering dianggo di antara jalma-jalma ti sagala rupa nagara.

Counter-Strike 1.6 pertama kali dibéréskeun deui dina 13 Januari 2003. Vérsi gim ieu ngagaduhan seueur fitur énggal ti anu lami:

  • Peta anu dirobih sareng ditingkatkeun
  • Ditambahkeun modeu tampilan layar lebar pikeun pakakas anu ngadukungna
  • Ditambahkeun zum sareng kaséhatan di HLTV
  • Ningkatkeun waktos beban kanggo gabung sareng sérver
  • Setélan ningkat sareng navigasi kontrol
  • Maneuh

ti mimiti Counter Strike 1.6 mangrupikeun salah sahiji gim penembak anu pang populerna di dunya, aya seueur jinis modifikasi sareng versi anyar. Grafik gim, bug sareng pamekaran unsur sanés dilakukeun sacara rutin kana vérsi anu diénggalan pikeun ningkatkeun kasohorna.

Sanaon gim na parantos sepuh, popularitasna kaget pisan. Jalma-jalma nuluykeun ngaunduh sanés ngan ukur vérsi anyar cs unduh file, tapi anu langkung sepuh ogé. CS 1.6 tetep tetep salah sahiji anu pang populerna diunduh CS kaulinan. Di dieu anjeun tiasa download counter strike bebas uap download. Upami anjeun henteu acan ngalakukeun éta, tinggal nuturkeun léngkah saderhana anu dipedar dina tulisan di luhur.

Di dieu anjeun tiasa ngaunduh salah sahiji XTCS pangénggalna counter-strike 1.6 vérsi ahir.

 Anjeun tiasa baca download counter strike 1.6 bebas Vérsi lengkep file pedaran di dieu.