unduh xtcs

 

xtcs unduhCounter-Strike 1.6: Unduhan Gratis Vérsi XTCS:

cs 1.6 download

Counter-Strike 1.6: XTCS, Xtreme Counter-Strike 1.6, mangrupikeun vérsi pangénggalna sareng paling modéren tina CS 1.6. Ieu pérsi endah tina CS 1.6 anu ngagaduhan grafik, sora, senjata, objék, modél anu langkung réalistis, sareng seueur pembaruan anu berharga.

Upami anjeun hoyong unduh XTCS Counter-strike 1.6 gratis, anjeun kedah pencét undeuran XTCS gratis CS 1.6 di luhur. XTCS gratis kami Counter-strike 1.6 set-up kalebet konfigurasi FPS sareng versi ngawangun pangénggalna. Pamasangan tina CS 1.6: XTCS tina situs web kami mastikeun pangalaman midangkeun anu pangsaéna.

Karakter XTCS Counter-Strike 1.6 Kaluaran Akhir:

  • Protokol Dual (48 + 47) Klién
  • Cocog sareng anticheat sXe suntik anu pang anyarna
  • Ngawengku panganyarna CS 1.6 bot
  • Antarmuka Bahasa:
  • Inggris, Albania, Bulgaria, Czech, Denmark, Jerman, Belanda, Finlandia, Perancis, Yunani, Hungaria, Italia, Lituania, Norwegia, Polandia, Portugis, Romania, Rusia, Spanyol, Swédia, Turki.
  • Ngarobih modél sareng tékstur leungeun
  • Modél pamuter anu dirobih
  • Dibereskeun lami sareng kalebet kana sora anu realistis installer énggal
  • Ngepaskeun sagala rupa bug dina mesin kaulinan
  • Malah bagian grafik anu langkung réalistis dina gim
  • Alat anti lambat kaasup
  • Diputer dina Internét sareng LAN
  • 100% rip bersih tina Steam GCFs (file cache Game)
  • Ditambahkeun pilihan pikeun ngaluncurkeun server déngékeun dina modeu LAN
  • Ditambahkeun deui Counter-Strike 1.6 peta
  • Lengkep ngarombak proyék fisika