warzone download

warzone download

unduh cs

COUNTER-STRIKE 1.6 MODE WARZONE

Diunduh gratis Counter-strike 1.6 Zona perang:

Counter-strike 1.6: Warzone munggaran dikaluarkeun dina 18 Nopémber 2013 ku Valve, anu ngagaduhan Counter-Strike waralaba, anu rada beda ti versi sejen tina Counter-Strike 1.6. CS: warzone ngagaduhan konsép dasar tina CS 1.6 tapi ku resolusi sareng grafik anu langkung luhur. Éta sakedik dirobih ku modifikasi militér tambahan. Ti saprak dileupaskeun, jalma-jalma resep maén panembak CS 1.6 Warzone. The Counter-Strike 1.6 Warzone tiasa didownload tina halaman wéb kami csdownload.net nganggo tautan anu parantos aya dina halaman. Ku ngaklik unduhan gratis CS 1.6 tombol warzone di luhur Warzone gratis CS 1.6 file exe bakal diunduh dina PC anjeun. Saatos réngsé unduh gratis Warzone CS 1.6 anjeun tiasa sacara gampil masangna tanpa aya kasalahan atanapi masalah. Tautan anu dipasihkeun tina CS 1.6 Warzone free fungsina lengkep sareng aman anu bakal ngajagi anjeun tina virus, iklan, jerk midangkeun sareng aplikasi hapusan anu sanés.

fitur CS 1.6: zona perang:

  • Tiasa maénkeun online, LAN sareng bot;
  • gawé bareng windows 7, 8, 10, xp, tingalian;
  • Palanggan ogé tiasa nyambungkeun P47 P48 sérver.
  • Ukuran pangaturan 177 MB.
  • 100% file cache game bersih.
  • Server Dual Protocol (48 + 47) ogé kalebet
  • Non-Steam patch vérsi 44 kalayan ORANGE BOX;
  • Perlindungan ngalawan sagala jinis peretasan;
  • Vérsi mesin (1.1.2.6 ngawangun 4554);
  • Tambihkeun anu pangénggalna cs 1.6 bot;
  • Ngagabungkeun AMX Mod X v1.8.2 pangénggalna.